Tennis Centre Duiven

Plezier in de sport staat voor op

Meld je aan als lid!

Vind je het leuk om een stuk te schrijven over je de competitie of een toernooi, stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
 

{gallery}kidscourt{/gallery}

 

TENNIS CENTRE DUIVEN TENNISKAMP Zaterdag 16 en zondag 17 juli 2016

 

Na een zeer geslaagde 1e editie in 2015 zullen we in het weekend van 16 en 17 juli voor de jeugd vanaf 8 t/m 18 jaar voor de 2e keer een tenniskamp organiseren.

Het kamp start op zaterdag om 14.30 uur t/m zondag 13.00 uur. We starten met een middagprogramma (tennis clinic) gevolgd door een barbecue en avondprogramma met o.a. DJ SMASH.

Voor de “nachtrust” hebben we de tennishal gereserveerd. Zondag starten we “vroeg” met een warming-up programma gevolgd door het ontbijt en tennis wedstrijden en als afsluiting een lunch.

Benodigdheden: Tennisracket, tenniskleding (2 paar), binnen- en buitenschoenen, toiletbenodigdheden ( ook voor douchen), slaapmatje of luchtbed, kussen, slaapzak of deken.

Het inschrijfgeld bedraagt € 40,00 ( incl. cadeau) en wordt via de automatische incasso geïnd.

Schrijf snel in via een mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.